Σχετικά με μας

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1980 και εξειδικεύτηκε στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας θέτοντας ως βασικό σκοπό της την εξασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της. Μέχρι και σήμερα, κατάφερε να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στον σύγχρονο τρόπο ζωής, στις ανάγκες που γεννιούνται καθημερινά και,πάντα, συμβαδίζοντας με την ραγδαία τεχνολογική ανάπτυξη για να καθιερωθεί ως η πιο αξιόπιστη και πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της.

Η καινοτομία αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα των αλλαγών στις κοινωνικές συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούμε. Η ζωή των ανθρώπων έγινε δύσκολη και τα κρούσματα κλοπών, ληστειών και διαρρήξεων αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο.

Μετεξέλιξη του Κέντρου Λήψης Σημάτων & Διαχείρισης Εικόνας
της EUROGUARD SECURITY σε
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Μέσα από την συνεχή επικοινωνία που έχει με τους χρόνιους πελάτες της, έγινε απόλυτα σαφές πως η αγορά απαιτεί ένα ακόμα πιο εξελιγμένο σύστημα ασφάλειας, που θα εξασφαλίζει στους συνεργάτες της και στους πελάτες των συνεργατών της, το αίσθημα της σιγουριάς και της βεβαιότητας των υψίστης ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών ασφάλειας, βεβαιότητα που θα είχαν και οι ίδιοι εάν βρίσκονταν στον χώρο της εποπτείας και δραστηριότητας του Κέντρου Επιχειρήσεων της EUROGUARD SECURITY.

Οι ανάγκες της εποχής επιβάλλουν τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών ασφαλείας των Ιδιωτικών Εταιρειών Παροχής Υπηρεσιών Ασφάλειας, έτσι ώστε με την παραμικρή ένδειξη κινδύνου, να υπάρχει δυνατότητα ασφαλούς πιστοποίησης της προέλευσης των σημάτων συναγερμού (ιδιαίτερα μεγάλου όγκου) και να προσφέρεται άμεση, συνεχής και λεπτομερής κάλυψη και ενημέρωση , μέσω κλήσεων και αποστολής μηνυμάτων στα υποδειχθέντα άτομα επικοινωνίας. Η προσωπική έρευνα, η ταχύτατη μετάβαση στον χώρο εποπτείας και η καταγραφή όλων των κινήσεων που πραγματοποιούνται στο σημείο, αποτελούν την συνέχεια και το τελικό στάδιο στη κατοχύρωση και εγγύηση της ασφάλειας.

Η Euroguard Security έρχεται να δώσει την απάντηση σε κάθε ανάγκη των συνδρομητών της για μέγιστη ασφάλεια εξελίσσοντας το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Διαχείρισης Εικόνας που ήδη διαθέτει, σε ένα σύγχρονο και προηγμένο τεχνολογικά Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφαλείας.

Σας παρέχουμε 24ωρη προστασία και παρακολούθηση!

0 +
Έτη εμπειρίας
0
Μέρες όλο το χρόνο
0
Ώρες κάθε μέρα
0
Μέρες κάθε εβδομάδα

Το ανθρώπινο δυναμικό μας

Η επίτευξη των στόχων της επιτυγχάνεται με συνεχή προσπάθεια, τεχνογνωσία, υψηλού επιπέδου ικανότητες, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό και παράλληλη ικανότητα προσαρμογής και διαχείρισης διαφόρων αναγκών, κι έτσι καταφέρνει να ανταποκρίνεται 24 ώρες το 24ωρο και για 365 μέρες το χρόνο με συνέπεια και ακρίβεια.

Πλεονεκτήματα και οφέλη

Η Euroguard συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο με Ιδιωτικές Εταιρείες Φύλαξης και τεχνικές εταιρείες τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας και CCTV, γι’ αυτό και έχει αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης και εχεμύθειας με τους συνεργάτες της.

Οι υποδομές μας

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιεί η Euroguard στο Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την εξέλιξη της τεχνολογίας πληρώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας και υπερτερώντας σημαντικά έναντι των παλαιότερων κεντρικών σταθμών.

Το κέντρο μας

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου
να σας προσφέρει την καλύτερη
δυνατή εμπειρία.