Η Euroguard στο 6ο Συνέδριο Security Project

Η Euroguard μένοντας πιστή στον στόχο της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και λύσεων ασφαλείας σε συνάρτηση πάντα με τις τεχνολογικές εξελίξεις, υποστηρίζει για ακόμη μία χρονιά το 6ο Συνέδριο Security Project συμμετέχοντας ως χορηγός.

Τα καθημερινά και όλο αυξανόμενα περιστατικά προκλήσεων ή απειλής σε ιδιωτικές, δημόσιες επιχειρήσεις και υποδομές φέρνουν στο προσκήνιο την ανάγκη για επιτακτικές λύσεις στον τομέα της ασφάλειας. Με γνώμονα την προστασία ενάντια σε κάθε μορφή εγκληματικότητας, η Euroguard πιστεύει και στηρίζει πως η ενημέρωση αποτελεί έναν από τους βασικότερους άξονες επιτυχίας για την πρόληψη και αντιμετώπιση οποιουδήποτε πιθανού κίνδυνου.

Στα πλαίσια του συνεδρίου η Euroguard θα βρίσκεται στην έκθεση χορηγών, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε παράλληλο χρόνο. Εκεί, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες προοπτικές και υπηρεσίες στο χώρο της ασφάλειας αλλά και να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους της εταιρείας για τις επιλογές και εξατομικευμένες λύσεις που αφορούν τις δικές τους ανάγκες.

Share this post

Σχετικά με εμάς

Η EUROGUARD συνεργάζεται αποκλειστικά και μόνο με εταιρίες security και τεχνικές εταιρίες τοποθέτησης συστημάτων ασφαλείας και CCTV.

Λαμβάνει όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας από οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού με όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας.

Διαχειρίζεται τον μεγαλύτερο στόλο οχημάτων στη Ελλάδα Άμεσης Επέμβασης, διαθέτοντας σχεδόν σε κάθε πόλη έναν τουλάχιστον συνεργάτη...


euroguard-banner