Ανθρώπινο δυναμικό

Η EUROGUARD αντιλαμβάνεται ότι η παροχή αποτελεσματικών και ποιοτικών υπηρεσιών ασφαλείας συνδέεται άμεσα με το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η επίτευξη των στόχων της επιτυγχάνεται με συνεχή προσπάθεια, τεχνογνωσία, υψηλού επιπέδου ικανότητες, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό και παράλληλη ικανότητα προσαρμογής και διαχείρισης διαφόρων αναγκών, κι έτσι καταφέρνει να ανταποκρίνεται 24 ώρες το 24ωρο και για 365 μέρες το χρόνο με συνέπεια και ακρίβεια. Γι’ αυτό τον λόγο η εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί τον πρώτο και βασικό παράγοντα διασφάλισης των ανωτέρω στόχων. Έτσι, όλοι οι εργαζόμενοι στην Eurogurad έχουν στην κατοχή τους την ειδική άδεια άσκησης εργασίας, Ιδιωτικής Επιχείρησης Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.) και διαθέτουν εξειδικευμένη γνώση.

Η εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού και η ανάπτυξη των ικανοτήτων του πραγματοποιείται μέσω τακτικών σεμιναρίων που συμμετέχει ή και διοργανώνει η ίδια η εταιρεία, τα οποία συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επαγγελματική αλλά και προσωπική εξέλιξη κάθε εργαζομένου της. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν τα ομαδικά meetings, με παρουσία όλου του προσωπικού, κατά τη διάρκεια των οποίων αναλύονται θέματα που προκύπτουν προς συζήτηση, επιλύονται τεχνικά ζητήματα και εξετάζονται νέες ανάγκες, όπως αυτές εντοπίζονται καθημερινά μέσα από την επαφή με τους πελάτες. Σε οποιαδήποτε συνάντηση δύναται να παρευρεθεί κάθε εγκαταστάτης και συνεργάτης εφόσον το επιθυμεί.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η αναφορά στις καλές σχέσεις που υφίστανται ανάμεσα στα διοικητικά στελέχη της επιχείρησης και τους εργαζομένους, ώστε να υπάρχει συνεργασία , απόδοση στην εργασία και οι εργαζόμενοι να μπορούν να προσέρχονται με ευχαρίστηση στον εργασιακό τους χώρο.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies προκειμένου
να σας προσφέρει την καλύτερη
δυνατή εμπειρία.